Prima Pagina Centrul Imobiliar 2003 Contact Centrul Imobiliar2003

Centrul Imobiliar 2003 Agentie Imobiliara - Tranzactii Imobiliare

Prima Pagina Centrul Imobiliar 2003
Vanzari Apartamente
Inchirieri Apartamente,Case-Vile
Vanzari Rezidentiale
Vanzari Terenuri
Vanzari Case Vile
Inchirieri-Vanzari: Birouri,Hale,Depozite,Spatii Comerciale/Industriale
Oferta ta la Centrul Imobiliar 2003
Contact Centrul Imobiliar 2003

ASISTENTA JURIDICA

 

COMISIOANE

 

Vanzari Rezidentiale prin Centrul Imobiliar 2003Apartament de lux - Penthouse de vanzare Aviatorilor-Kiseleff
Zona: Aviatorilor
Numar Camere: 5
Suprafata : 270 mp
Etaj: 3
An constructie: 2006
Descriere:

Apartament de lux Aviatorilor - Kiseleff

 

Bine ati venit la acest penthouse de vanzare din zona Aviatorilor Kiseleff, cu terasa cat un teren de tenis!

Apartament de lux cu terase pe 2 niveluri , 4 dormitoare , 5 bai si un view spectaculos – orizont deschis catre Kiseleff si Arcul de Triumf .
Apartamentul este impartit in zona de zi si zona de noapte , are o suprafata utila de 275 mp , acces direct din lift , pardoseala din granit in zona de zi , suprafete vitrate mari cu expunere catre toate punctele cardinale . Are 2 terase : prima in suprafata de 212 mp , situata pe acelasi nivel cu apartamentul pe care-l inconjoara si a doua situata la nivelul superior(deasupra apartamentului ) in suprafata de 270 mp , fiind perfecta pentru relaxare sau reuniuni cu prietenii sau familia .
Fiecare dintre cele 4 dormitoare are dresing si baie . Bucataria este mobilata si utilata .
Sunt disponibile : 4 locuri de parcare ( cu posibilitatea parcarii a 5 masini) si boxa. Accesul in imobil este restrictionat , imobilul avand paza .
In zona sunt numeroase puncte de interes : Parcul Herastrau la cateva minute distanta, potrivit pentru petrecerea timpului liber si sport ; statia de metrou Aviatorilor care deserveste magistrala a II a ; Liceul Jean Monnet si Colegiul National IL Caragiale.

Pret negociabil 1.300.000 euro

Paul Geica
   
Telefon 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro

Apartament de lux in imobilul Ela Victoriei
Zona: Piata Victoriei - Titulescu- Cuza Voda
Numar Camere: 2
Suprafata : 72 mp
Etaj: 1
An constructie: 2020
Descriere:

 

Exclusive Luxury Apartments – pe scurt ELA – este un proiect rezidential amplu, aflat în continua dezvoltare în diferite zone ale Bucurestiului.
Complexul rezidential ELA Victoriei a fost finalizat in luna Mai 2020 si toate cele 64 de apartamente au fost vandute. Apartamentele sunt primitoare, sigure si confortabile.
Apartamentul propus este unul Smart Home. Beneficiaza de incalzire in pardoseala de la centrala proprie, ferestre din profile de aluminiu cu bariera termica si geamuri tripan, placari ceramice Peronda Spania, parchet triplustratificat.
Loc de parcare la subsolul imobilului.

 

Pret 246.000 euro

Paul Geica
   
Telefon: 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro

Apartament cu 3 camere de vanzare Piata Unirii Bucuresti
Zona: Piata Unirii-Fantani
Numar Camere: 3
Suprafata: 84,47 mp
Etaj: 6
An constructie: 1990
Descriere:

Apartament cu 3 camere de vanzare situat pe Bulevardul Unirii ,in zona Piata Unirii - Fantani, in apropierea Palatului Parlamentului.

Situat in complexul arhitectural realizat intre anii 1984-1989. Proiect grandios care se desfasoara in zona cuprinsa intre Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, rondul Alba Iulia, Bulevardul Unirii pana la Palatul Parlamentului si Bulevardul Libertatii. Aceasta zona a fost urbanizata si amenajata, schimband definitiv aspectul orasului. Proiectul dupa care a fost construit ofera cladirilor o linie arhitecturala unitara si un grad sporit de rezistenta la cutremur. Zona in care este amplasata cladirea este animata, cuprinzand magazine, restaurante, puncte de interes turistic. Centrul vechi care se afla in apropiere este un punct de atractie pentru petrecerea timpului liber.

Statia de metrou Piata Unirii este la 2 minute de mers pe jos. Cu metroul se poate ajunge in aproape toate cartierele orasului.

Apartamentul cu 3 camere de vanzare este situat stradal pe Bulevardul Unirii intre Unirea Shopping Center (fantana mare) si Palatul Parlamentului. Vederea este stradala catre fantanile arteziene, etajul 6 oferind un view spectaculos peste copacii plantati pe langa bulevard. La momentul renovarii si reamenajarii au fost folosite materiale de calitate cum ar fi: elemente decorative Orac Decor, vopsea stucco venetiano San Marco,gresia si faianta marca Imola, usi din lemn de tei, lambriu din lemn in holul de la intrare; echipa de muncitori fiind supravegheta de un arhitect specializat in amenajari interioare.

Apartamentul a fost amenajat si reconfigurat, balcoanele fiindu-i inglobate.Partiul apartamentului este unul modern, putand fi folosit ca birou sau locuinta. Suprafata actuala este de 84,47 mp. Toate aceste modificari sunt inscrise cartea funciara. Acum apartamentul este inchiriat pentru activitate birou. Chiriasul are intentia de a continua colaborarea cu viitorul proprietar.

 

 

Pret : 225.000 euro

Paul Geica
   
Telefon: 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro

Garsoniera de vanzare Bulevardul Lacul Tei
Zona: Bulevardul Lacul Tei
Numar Camere: 1
Suprafata utila 39,9
Etaj: 8 / 10
An constructie: perioada 1982-1984
Descriere:

Garsoniera de vanzare Doamna Ghica-zona Facultatii de Constructii de pe Bulevardul Lacul Tei

Decomandata, confort 1 sporit cu suprafata de cca 40 mp -cea mai mare suprafata pentru o garsoniera construita inainte de anul 1990, amenajata, vedere neobstructionata catre est (soare dimineata pana la pranz), scara cu doua lifturi, bloc reabilitat in anul 2019. Situata langa 2 parcuri : Parcul Circului si Parcul Tei. Scoala si gradinita langa bloc.

 

 

Pret 50.000 euro.

Paul Geica
   
Telefon: 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro
ment
Apartament cu 2 camere de vanzare Gara de Est
Zona: Gara de Est - Pantelimon
Numar Camere: 2
Suprafata utila 53 mp
Etaj: 2/4
An constructie: anii '70
Descriere:

 

Apartament cu 2 camere de vanzare, in bloc cu 4 etaje situat in zona Garii Obor si a Bulevardului Ferdinand. Bloc intre doua parcuri : parcul Murgescu si parcul Titus Ozon.
Apartament semidecomandat, liber, bloc reabilitat, disponibil imediat. Balcon mare pe toata lungimea apartamentului. Posibilitate montare centrala de apartament.

Zone apropiate: Iancului,Pantelimon,Baicului,Bucur Obor

Schita apartamentului ...click aici!

 

Pret 64.000 euro.

Paul Geica
   
Telefon: 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro

Apartament de vanzare Berceni -Emil Racovita -Nitu Vasile
Zona: Strada Emil Racovita
Numar Camere: 2
Suprafata utila 48 mp
Etaj: 3
An constructie: anii 1970-1973
Descriere:

 

Apartament 2 camere de vanzare Berceni Nitu Vasile-Emil Racovita .

 

 

 

 

Apartament cu 2 camere de vanzare in Berceni pe strada Emil Racovita in apropiere de Nitu Vasile si Sun Plazza. Semidecomandat ,curat ,fara imbunatatiri , balcon 5 mp. Zona aerisita cu mult spatiu verde ,cu locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare , scoli si gradinite in apropiere , piata, centre comerciale -Sun Plazza si Grand Arena, statie de metrou la distanta de 8-10 minute de mers pe jos. Statie STB la 2 minute. Facil de ajuns in centrul orasului si catre sectoarele 3,4,5,6 . Sectorul 4 este un sector curat si bine intretinut, cu investitii in infrastructura : pasajul Piata Sudului , pasajul Obregia -Turnu Magurele-Grand Arena, pasajul catre comuna Berceni.

 

Pret 59.900 euro


Paul Geica
   
Telefon: 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro

Vila de vanzare Cotroceni
Zona: Cotroceni
Numar Camere: 15
Suprafata utila 581 mp
Etaj: S+P+2+M
An constructie: 2008
Descriere:

Vila de vanzare in Cotroceni in apropierea arenelor BNR.

 

 

 

Imobilul a fost construit in anul 2008 pe structura S+P+2E+M, avand 15 camere, 1 bucatarie, 5 bai, 1 balcon plus un spatiu deschis in suprafata de 81 mp situat la demisol. Suprafata utila totala este de 581 mp. Suprafata construita pe etaj este de cca 147 mp. Destinatia actuala in aceasta configuratie este pentru activitati de birou. Este potrivita pentru acest gen de activitati de birou/clinica medicala/clinica stomatologica/centru de tratamente cosmetice si estetice. Un avantaj in acest sens este proximitatea fata de statia de metrou Eroilor (5 minute de mers pe jos) si de o statie STB.
Racordata la toate utilitatile : apa, canalizare, curent trifazic, gaze, internet(retea interna). Incalzirea se face cu o centrala de imobil montata la subsolul cladirii. Sistem de aer conditionat centralizat.

Daca sunteti in cautarea unor apartamente de vanzare in Cotroceni pentru locuit, imobilul de vanzare poate fi folosit si pentru rezidenta. Poate fi folosit unitar sau impartit in 3 apartamente. Un apartament cu acces separat la parter (va cuprinde si subsolul). Un apartament la etajul 1 si un apartament duplex care va cuprinde etajul 2 si etajul mansardat. Apartamentele de la etaj vor avea un acces comun pe scara, separat de parter. Imobilul se vinde unitar!

Cartierul Cotroceni este un cartier vechi si linistit al Bucurestiului. Aici au locuit personalitati, oameni de cultura ex: Eugen Lovinescu, Ion Minulescu, Emil Racovita. Acum este un cartier select cu proprietati scumpe. Tot in aceasta zona se afla Palatul Cotroceni, Gradina Botanica, Opera Nationala Bucuresti.

 

Pret 2.000.000 euro

Paul Geica
   
Telefon: 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro

Apartament 3 camere de vanzare Calea Ferentari Kaufland blocurile rosii
Zona: Rahova
Numar Camere: 3
Suprafata utila 72mp
Etaj: 2/3
An constructie: 1970
Descriere:

Apartament 3 camere de vanzare Calea Ferentari Kaufland blocurile rosii

 

Calea Ferentari-Kaufland - blocurile rosii. In spatele sediului Politiei comunitare sector 5. Zona curata,urbanizata, mic parculet cu locuri de joaca amenajat langa bloc. Apartament decomandat, liber, curat, disponibil imediat dupa vanzare. Suprafata utila 72 mp+ balcon 2,75 mp. Apartamentul are 2 boxe la subsol. Fiecare boxa are 6,5mp.

 

Pret 74.000 euro

 

Paul Geica
   
Telefon: 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro

Home Vanzari Inchirieri Rezidential Terenuri Case Vile Birouri Contact
Centrul Imobiliar2003,Toate drepturile rezervate Copyright 2005-2022©